Bébiszitteri feladatok, gyermekfelügyelet

MENÜ

Kedves Szülők,

 

néhány szót magamról:

 

32 éves humán végzettségű, gyakorló édesanya vagyok (nagyobb gyermekekkel). Két fiam és egy kislányom van.  Egyik gyermekem tanulási nehézségei, hiperaktivitása, beszédzavarai révén jnémi ártasságot szereztem a fejlesztésben, logopédiában is. Családi hátterem teljesen rendezett, férjem értelmiségi, otthonról dolgozik. Velünk él anyósom is, aki sokat segít saját otthonom ellátásában, s számos terhet levesz az én vállamról. Így szinte korlátlanul jut időm más Édesanyáknak és gyermekeiknek (babáknak és nagyobb gyerkőcöknek) segíteni.


Bébiszitteri feladatokat 12 éve, húszéves koromtól kezdve látok és láttam el különböző, elsősorban budapesti, és buda-környéki családoknál, ahol 0-15 éves gyerekekre vigyáztam, illetve láttam el őket teljes körűen. Jelenleg főtevékenységként szeretnék bébiszitteri feladataimmal foglalkozni, hiszen csak így tudom maximális gondossággal és kellő figyelemmel ellátni a rám bízott kis- és nagyobb gyermekeket.


A gyermekekhez türelemmel, szeretettel, elfogadással, kellő nyitottsággal közelítek, s igen hamar el szoktam nyerni bizalmukat, ami nem is mindig olyan könnyű. Igyekszem kellemes, szeretetteljes légkört teremteni a rám bízott kisbabák, gyerekek számára, ugyanakkor megértéssel, de következetesen és a megfelelő mértékű határozottsággal kezelem az esetleges problémákat is.


Legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint szeretnék a Szülőknek és csemetéiknek, segíteni. Igény esetén ajánlólevelet, referenciákat tudok küldeni.

Ildikó

 

Asztali nézet